مصرف روزی ۵ قاشق جوانه گندم +۱ قاشق روغن زیتون
مصرف آش و سوپ گندم
مصرف سویق گندم
روزی ۱ قاشق مربا خوری سیاهدانه عسل صبح ها ناشتا میل کند(واحد سیاهدانه را آسیاب کرده و بلافاصله با ۲ واحد عسل مخلوط کنید .)
صبحانه هفته ای ۳ الی ۴ بار مخلوط ارده مایع و شیره انگور مصرف کنید.
مصرف شوید و تخم شوید.
مصرف دمنوش زنجفیل
مصرف شیر فندق(مغز فندق خام ۵۰ گرم٫ عسل ۳ قاشق غذا خوری ٫ آب سرد ۳ لیوان:فندق ها را آسیاب کرده و همراه آب و عسل داخل مخلوط کن بریزید.)
از مصرف سیر،جعفری ،سردیجات،غذاهای تند و پر ادویه،سرخ کردنی ها،مواد غذایی صنعتی و کارخانه ای، انواع کلم، پیاز، مارچوبه، تربچه پرهیز کنید.