کدو حلوایی سیخی
امروز یاد یکی از سایتهای غذای کودک ژاپنی افتادم، هوس کردم یکی از غذاهای ساده اش رو برای تازه مادرهای عزیز بنویسم. ایده ی جالبی داره و میشه بهش تنوع زیادی داد.
مواد لازم:
کدو حلوایی یک تکه ی بزرگ
کره به مقدار لازم
چوب کباب کوچک 2-3 عدد
طرز تهیه:
کدو حلوایی رو با مقدار بسیار کمی آب می پزیم.بعد کدوهای پخته رو له می کنیم و به صورت توپهای کوچیک در میاریم و در سیخ های کباب ( که قبلا کمی خیسشون کردیم) قرار میدیم. کره رو در ماهیتابه با حرارت خیلی ملایم آب می کنیم و سیخ ها رو در ماهیتابه می گذاریم و تفت می دیم. درحدی که کدو حلوایی های توپی ما طلایی بشند کافیه.
فکر می کنم غذای انگشتی مقوی و مناسبی برای بچه های کوچیک باشه.
ضمن اینکه با سبزیجات دیگه ای مثل سیب زمینی، هویج و... هم می شه از این توپکهای کبابی درست کرد.