تناسب اندام و سلامتی
1399/03/19 15:07

کاربرد ادویه ها

 ادویه پلو :
گل سرخ یا گل محمدی,زیره , دارچین , میخک ,هل(همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید) 

ادویه ابگوشت :
زردچوبه ,دارچین ,فلفل سیاه ,جوز هندی, بادیان ,میخک 

ادویه ترشی مخلوط و لیته :
نعنا خشک ,گلپر ,تخم گشنیز ,تخم سیاه دانه ,زیره سیاه و سبز , کاری ,زردچوبه.

ادویه ترشی بادمجان :
گلپر ,زردچوبه

ادویه ماست و خیار :
فلفل سیاه ,نعناخشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ 

ادویه فلافل
زیره سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله

 ادویه کوکو سبزی :
پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه

ادویه هویج پلو کلم پلو و لوبیا پلو :
ادویه پلویی و مقداری دارچین

ادویه مرغ و ماهی :
بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است

ادویه کباب تابه ای:
فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق

 ادویه گوشت :
جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه

 ادویه سوپ :
پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو 

ادویه قیمه پلو :
دارچین ,زیره سبز

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :

برچسب ها :