هتل آرمانی دبی به منظور کاهش ضایعات غذایی و به صفر رساندن آن، با شرکت ویننو همکاری کرده و موفق شده است میزان ضایعات را کم کند .
هتل آرمانی دبی (Armani Hotel Dubai) پیشرو در حوزه طرحهای پایداری است و با همکاری شرکت تکنولوژی ویننو به دنبال جلوگیری از ضایعات منابع غذایی است. این هتل با اجرای یک برنامه خوب موفق شده به هدفش در کاهش ضایعات غذایی دست یابد و اخیرا قصد دارد این میزان را به صفر برساند .
سرآشپز این هتل با کمک ویننو قادر است ضایعات غذا را خیلی دقیقتر پیگیری کند به طوری که وزن مواد غذایی از طریق ترازو ثبت می شود و کارکنان آشپزخانه میتوانند از طریق تبلیت متصل به ترازو به این موضوع پی ببرند. یکی از اقدامات هتل این بوده که به سرآشپزها و پیشخدمتها آموزش داده است تا ضایعات غذا را با سایر زبالههای آشپزخانه مخلوط نکنند. به این ترتیب میزان زبالههایی که به محل دفن زباله فرستاده میشوند کاهش مییابد. با استفاده از مواد بازیافت ضایعات غذایی میتوان ضایعات غذا را به صفر رساند