آشپزی
1397/05/21 14:55

شکلات نسکافه

مواد لازم:

نسکافه    2 قاشق سوپخوری 
کاکائو    2 قاشق سوپخوری 
پودر ژلاتین    2 قاشق سوپخوری 
شیر    4 پیمانه 
پودر نارگیل                                                                                            1 پیمانه 
شکر    3 پیمانه 
شکلات    100 گرم 

طرز تهیه:

ابتدا ژلاتین را در مقداری شیر بریزید و روی حرارت بگذارید تا ژلاتین در شیر حل شود. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
نسکافه و کاکائو را در آب جوش حل کنید و باقی مانده شیر را با شکر و شکلات مخلوط کنید. سپس ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. بعد از اینکه کمی جوشید، پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. سپس آن را با چاقو برش دهید و در ظرف مخصوص بچینید.
 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :