مواد لازم:
نسکافه |
|
2 قاشق سوپخوری |
کاکائو |
|
2 قاشق سوپخوری |
پودر ژلاتین |
|
2 قاشق سوپخوری |
شیر |
|
4 پیمانه |
پودر نارگیل |
|
1 پیمانه |
شکر |
|
3 پیمانه |
شکلات |
|
100 گرم |
طرز تهیه:
ابتدا ژلاتین را در مقداری شیر بریزید و روی حرارت بگذارید تا ژلاتین در شیر حل شود. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
نسکافه و کاکائو را در آب جوش حل کنید و باقی مانده شیر را با شکر و شکلات مخلوط کنید. سپس ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. بعد از اینکه کمی جوشید، پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. سپس آن را با چاقو برش دهید و در ظرف مخصوص بچینید.