آشپزی
1397/05/21 14:40

بیسکوئیت میوه ای

مواد لازم:

کره    180 گرم 
شکر    1 فنجان 
خامه    یک دوم فنجان 
مربای گیلاس    1 فنجان 
آرد الک شده    4 فنجان 
آرد ذرت    یک چهالرم فنجان 
تخم مرغ    2 عدد 
جوش شیرین    یک دوم قاشق چایخوری 
وانیل                                                                                       1 قاشق چایخوری 
کشمش    1 فنجان 
پوست مرکبات خرد شده    یک دوم فنجان 
بادام پوست کنده و خرد شده    1 فنجان 

طرز تهیه:

کره و شکر را در ظرفی بریزید و آنقدر هم بزنید تا مانند خامه سفت شود. سپس تخم مرغ زده شده را به شکر اضافه کنید. جوش شیرین را هم بعد از تخم مرغ و شکر به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نصف آرد و آرد ذرت را با مواد مخلوط کرده و بعد وانیل، کشمش، پوست مرکبات، گیلاس (البته مربای گیلاس بدون شیره) و بادام ها را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. سپس آرد باقی مانده را نیز به مواد اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید. برای هر بیسکوئیت یک قاشق چایخوری از خمیر برداشته و آن را روی سینی فر که از قبل چرب کرده اید بگذارید.
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی را به مدت 10 دقیقه داخل فر بگذارید تا بیسکوئیت ها طلایی رنگ شود. بعد از این مدت، سینی را از فر بیرون آورده و پس از خنک شدن آنها را در ظرف مناسب بچینید.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :