مواد لازم:
کره |
|
180 گرم |
شکر |
|
1 فنجان |
خامه |
|
یک دوم فنجان |
مربای گیلاس |
|
1 فنجان |
آرد الک شده |
|
4 فنجان |
آرد ذرت |
|
یک چهالرم فنجان |
تخم مرغ |
|
2 عدد |
جوش شیرین |
|
یک دوم قاشق چایخوری |
وانیل |
|
1 قاشق چایخوری |
کشمش |
|
1 فنجان |
پوست مرکبات خرد شده |
|
یک دوم فنجان |
بادام پوست کنده و خرد شده |
|
1 فنجان |
طرز تهیه:
کره و شکر را در ظرفی بریزید و آنقدر هم بزنید تا مانند خامه سفت شود. سپس تخم مرغ زده شده را به شکر اضافه کنید. جوش شیرین را هم بعد از تخم مرغ و شکر به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نصف آرد و آرد ذرت را با مواد مخلوط کرده و بعد وانیل، کشمش، پوست مرکبات، گیلاس (البته مربای گیلاس بدون شیره) و بادام ها را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. سپس آرد باقی مانده را نیز به مواد اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید. برای هر بیسکوئیت یک قاشق چایخوری از خمیر برداشته و آن را روی سینی فر که از قبل چرب کرده اید بگذارید.
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی را به مدت 10 دقیقه داخل فر بگذارید تا بیسکوئیت ها طلایی رنگ شود. بعد از این مدت، سینی را از فر بیرون آورده و پس از خنک شدن آنها را در ظرف مناسب بچینید.