مواد لازم:
آرد |
|
1 پیمانه |
روغن |
|
یک دوم پیمانه |
آب پرتقال |
|
1 پیمانه |
بیکینگ پودر |
|
3 قاشق چایخوری |
شکر |
|
1 پیمانه |
تخم مرغ |
|
6 عدد |
نمک |
|
به مقدار کم |
رنده پوست پرتقال |
|
1 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و روغن و شکر را هم زده و به زرده های تخم مرغ اضافه کنید. نمک، آرد، بیکینگ پودر و پوست پرتقال را کم کم به مایه اضافه کنید و هم بزنید. بعد سفیده ها را آنقدر هم بزنید تا سفت شود و به تدریج به مایه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. کف و دیواره قالب را چرب کنید و مایه خمیر را در آن بریزید و به مدت 45 دقیقه در فر با حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود.