آشپزی
1397/05/20 14:13

کیک پرتقالی

مواد لازم:

آرد    1 پیمانه 
روغن    یک دوم پیمانه 
آب پرتقال    1 پیمانه 
بیکینگ پودر                                                                                3 قاشق چایخوری 
شکر    1 پیمانه 
تخم مرغ    6 عدد 
نمک    به مقدار کم 
رنده پوست پرتقال    1 قاشق سوپخوری 

طرز تهیه:

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و روغن و شکر را هم زده و به زرده های تخم مرغ اضافه کنید. نمک، آرد، بیکینگ پودر و پوست پرتقال را کم کم به مایه اضافه کنید و هم بزنید. بعد سفیده ها را آنقدر هم بزنید تا سفت شود و به تدریج به مایه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. کف و دیواره قالب را چرب کنید و مایه خمیر را در آن بریزید و به مدت 45 دقیقه در فر با حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود.


نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :