مواد لازم:
روغن جامد |
|
150 گرم |
کره یا روغن حیوانی |
|
150 گرم |
آرد |
|
300 گرم |
زرده تخم مرغ |
|
6 عدد |
کشمش پاک شده |
|
نصف لیوان |
گردو خرد شده |
|
نصف لیوان |
وانیل |
|
2 قاشق چایخوری |
پودر شکر |
|
250 گرم |
سفیده تخم مرغ |
|
8 عدد |
بیکینگ پودر |
|
2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه:
ابتدا روغن و پودر شکر را با هم مخلوط کرده تا نرم و یکدست شود. سفیده تخم مرغ ها را بخوبی زده تا سفت شود. سپس به مواد اضافه کرده و در مرحله بعد، زرده تخم مرغ ها را نیز اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید. آرد را الک کرده و یا وانیل و بیکینگ پودر مخلوط کرده و به آرامی به مواد مایه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود. کاغذ روغنی را در کف سینی پهن کرده و با قیف این مواد را به صورت جدا از هم قرار دهید سینی را در طبقه وسط فر قرار داده و با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته شود.