مواد لازم:
شیر |
|
نیم لیتر |
وانیل |
|
نصف قاشق چایخوری |
پودر قند |
|
200 گرم |
زرده تخم مرغ |
|
6 عدد |
طرز تهیه:
ابتدا زرده های تخم مرغ را همراه پودر قند مخلوط کنید و با همزن آنقدر بزنید تا سفت شود. در ظرف دیگری شیر را به وانیل اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. بعد کم کم شیر را به زرده ی تخم مرغ اضافه کنید و مایه ی بدست آمده را با شعله ی کم روی حرارت قرار دهید و به مدت چند دقیقه به همین حالت آن را هم بزنید.
سپس مایه را از روی حرارت بردارید و بعد از سرد شدن، در ظرف مخصوص پلاستیکی بریزید و روی سردترین درجه فریزر قرار دهید و بستنی را به مدت 2 ساعت به همین حالت در فریزر بگذارید. بعد از آنکه بستنی یخ زد آن را بیرون آورید و هم بزنید و دو مرتبه در فریزر بگذارید تا کاملا شکل بگیرد.
سپس از فریزر خارج کنید و در یخچال بگذارید تا کمی نرم شود. بعد با قاشق مخصوص، بستنی را قالب بزنید و در ظرف مناسب بریزید.