آشپزی
1397/05/20 13:43

مربا آلبالو

مواد لازم:

آلبالو                                                                          3 کیلو 
شکر    3 کیلو 
وانیل    1 قاشق مرباخوری 
آب گرم    4 پیمانه 

طرز تهیه:

ابتدا آلبالوها را شسته، دم و هسته ی آنها را گرفته و در ظرفی بریزید. شکر را به آن اضافه کنید و بگذارید حدود 5 ساعت بماند. آب گرم را روی آن ریخته و بگذارید روی حرارت ملایم تا بجوشد. در موقع جوشیدن کف آن را بگیرید. وانیل را در ظرف دیگری به همراه کمی آب روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه مربای غلیظ آماده شد، آن را از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه کنید. سپس در ظرف مورد علاقه خود بریزید تا خنک شود. مربا را باید در یخچال نگهداری کرد تا کپک نزند.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :