مواد لازم:
هلو |
|
1 کیلو |
شکر |
|
500 گرم |
آبلیمو |
|
2 قاشق سوپخوری |
ژلاتین |
|
2 ورق |
گلاب |
|
مقداری |
طرز تهیه:
ابتدا هلوها را خوب بشویید، هسته های آنها را جدا کنید و آنها را له کنید. برای این کار می توانید از چرخ گوشت یا مخلوط کن و یا گوشت کوب استفاده کنید. قند را با آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شربت قوام آید.
پس از اینکه چند جوش زد، هلوها را اضافه کنید. ژلاتین را در مقداری آب گرم حل کنید و آبلیمو یا لیموی تازه را به آن اضافه کنید. سپس گلاب را به مواد اضافه کرده و ژلاتین را به هلوها بیفزایید و بگذارید تا چند جوش بزند. بعد از اینکه مقداری جوشید، آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.