آشپزی
1397/05/20 13:34

مارمالاد هلو

مواد لازم:

هلو    1 کیلو 
شکر                                                                                          500 گرم 
آبلیمو    2 قاشق سوپخوری 
ژلاتین    2 ورق 
گلاب    مقداری 

طرز تهیه:

ابتدا هلوها را خوب بشویید، هسته های  آنها را جدا کنید و آنها را له کنید. برای این کار می توانید از چرخ گوشت یا مخلوط کن و یا گوشت کوب استفاده کنید. قند را با آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شربت قوام آید.
پس از اینکه چند جوش زد، هلوها را اضافه کنید. ژلاتین را در مقداری آب گرم حل کنید و آبلیمو یا لیموی تازه را به آن اضافه کنید. سپس گلاب را به مواد اضافه کرده و ژلاتین را به هلوها بیفزایید و بگذارید تا چند جوش بزند. بعد از اینکه مقداری جوشید، آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :