آشپزی
1397/05/20 13:22

ترشی کلم قرمز

مواد لازم:

کلم قرمز    3 عدد 
سرکه                                                                      به مقدار لازم 
سیر    2 بوته 
فلفل    به مقدار لازم 

طرز تهیه:

ابتدا کلم قرمز را دو نیم کنید، بشویید و بگذارید تا خوب خشک شود. پس از خشک شدن، کلم را به صورت رشته های باریکی ببرید و روی آنها نمک بپاشید و به مدت 24 ساعت کنار بگذارید تا آب بیندازد. سپس سیر را خرد کنید و به همراه فلفل سبز، روی کلم های خرد شده اضافه کنید. در پایان، سرکه را روی مواد بریزید و درب ظرف را محکم ببندید و در جای خنک بگذارید.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :