آشپزی
1397/05/18 12:08

املت سبزیجات

مواد لازم:

بادمجان سرخ شده    2 عدد 
کرفس    1 شاخه ی کوچک 
فلفل دمله      1 عدد 
گوجه فرنگی     4 عدد 
نمک و فلفل                                                                            به اندازه لازم 
 روغن   به اندازه لازم 
پیاز    1 عدد 
تخم مرغ    6 عدد 

طرز تهیه:

کرفس را خرد کرده و آب پز کنید. پیاز را در کمی روغن تفت دهید، سپس فلفل دلمه ای ریز شده را به آن اصافه کرده و با هم مخلوط کنید. بعد از آن، گوجه ی رنده شده را به مواد اضافه کرده و روی حرارت بگذارید تا آب آن تمام شود. مقداری نمک به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب بزنید. سپس تابه را روی حرارت گذاشته و کمی روغن در آن بریزید. به اندازه ی 3 عدد از تخم مرغ ها را داخل تابه بریزید و بعد از کمی که روی حرارت ملایم بود، مواد پخته شده را روی تخم مرغ و بقیه ی تخم مرغ ها را روی مواد بریزید سپس زیر حرارت را کم کنید تا تخم مرغ ها سفت شود.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :