مواد لازم:
بادمجان سرخ شده |
|
2 عدد |
کرفس |
|
1 شاخه ی کوچک |
فلفل دمله |
|
1 عدد |
گوجه فرنگی |
|
4 عدد |
نمک و فلفل |
|
به اندازه لازم |
روغن |
|
به اندازه لازم |
پیاز |
|
1 عدد |
تخم مرغ |
|
6 عدد |
طرز تهیه:
کرفس را خرد کرده و آب پز کنید. پیاز را در کمی روغن تفت دهید، سپس فلفل دلمه ای ریز شده را به آن اصافه کرده و با هم مخلوط کنید. بعد از آن، گوجه ی رنده شده را به مواد اضافه کرده و روی حرارت بگذارید تا آب آن تمام شود. مقداری نمک به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب بزنید. سپس تابه را روی حرارت گذاشته و کمی روغن در آن بریزید. به اندازه ی 3 عدد از تخم مرغ ها را داخل تابه بریزید و بعد از کمی که روی حرارت ملایم بود، مواد پخته شده را روی تخم مرغ و بقیه ی تخم مرغ ها را روی مواد بریزید سپس زیر حرارت را کم کنید تا تخم مرغ ها سفت شود.