مواد لازم:
گوشت چرخ کرده |
|
350 گرم |
پیاز رنده شده |
|
1 عدد |
جعفری خرد شده |
|
1 پیمانه |
برنج |
|
یک سوم پیمانه |
زیره |
|
به مقدار لازم |
آرد گندم |
|
3 قاشق غذاخوری |
آب |
|
4 لیوان |
طرز تهیه:
ابتدا تمام مواد را با هم مخلوط کرده، ورز دهید و وقتی خوب ورز داده شد، از خمیر بدست آمده قلقلی درست کرده و در آرد بغلطانید. سپس در ظرف آب را بجوش بیاورید و وقتی جوش آمد، زردچوبه و قلقلی ها را در قابلمه ریخته و خوب می پزیم. بعد از حدود 10دقیقه، آبلیموی ترش و زرده تخم مرغ را که خوب هم زده ایم، روی قلقلی ها آماده شده می ریزیم.