مواد لازم:
برنج |
|
1 کیلو |
سبزی پلو |
|
2 کیلو |
گوشت |
|
750 گرم |
زعفران |
|
یک قاشق چای خوری |
پیاز |
|
1 عدد |
روغن |
|
150 گرم |
نمک |
|
به مقدار لازم |
طرز تهیه:
سبزی را پاک کرده، خوب شسته و پس از اینکه آب آن رفت ریز خرد نمایید. گوشت را نیز با 2 لیوان آب پخته، وقتی آب گوشت تمام شد، آنرا خاموش می کنیم. ته قابلمه ای که با آب و روغن چرب نموده ایم، برنج آماده دم شدن را پس از آبکش کردن، آب سرد ریخته و یک کف گیر از سبزی ها را به آن اضافه می نماییم و این کار را تمام شدن برنج و سبزیجات ادامه می دهیم. در آخر آب و روغن روی برنج ریخته و می گذاریم دم بکشد. گوشت پخته شده را پس از کشیدن برنج، در دیس روی آن گذاشته و روی آنرا با زعفران و روغن داغ تزئین می نماییم.