آشپزی
1397/05/18 09:36

سبزی پلو

مواد لازم:

برنج    1 کیلو 
سبزی پلو                                                                                             2 کیلو 
گوشت    750 گرم 
زعفران    یک قاشق چای خوری 
پیاز    1 عدد 
روغن    150 گرم 
نمک    به مقدار لازم 

طرز تهیه:

سبزی را پاک کرده، خوب شسته و پس از  اینکه آب آن رفت ریز خرد نمایید. گوشت را نیز با 2 لیوان آب پخته، وقتی آب گوشت تمام شد، آنرا خاموش می کنیم. ته قابلمه ای که با آب و روغن چرب نموده ایم، برنج آماده دم شدن را پس از آبکش کردن، آب سرد ریخته و یک کف گیر از سبزی ها را به آن اضافه می نماییم و این کار را تمام شدن برنج و سبزیجات ادامه می دهیم. در آخر آب و روغن روی برنج ریخته و می گذاریم دم بکشد. گوشت پخته شده را پس از کشیدن برنج، در دیس روی آن گذاشته و روی آنرا با زعفران و روغن داغ تزئین می نماییم.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :