آشپزی
1397/05/17 16:28

شنیسل

مواد لازم:

گوشت فیله گوساله                                                                              نیم کیلو 
فلفل سبز ریز    پنج تا شش عدد 
سیر    پنج تا شش حبه 
آرد نان سوخاری    یک قاشق سوپخوری 
رب گوجه فرنگی    یک قاشق غذاخوری 
نمک و فلفل قرمز و روغن    به مقدار لازم 

طرز تهیه:

نخست گوشت را شسته و رگ های آن را می گیریم. بعد گوشت را به چهار یا پنج قسمت مساوی تقسیم می کنیم. سپس با کارد یا چکش مخصوص روی تخته، گوشت را می زنیم تا کمی پهن و نرم شود. سیر و فلفل سبز را با هم می کوبیم تا نرم شود. سپس گوشت را به مخلوط سیر و فلفل نرم شده آغشته می کنیم. سپس مقداری روغن در تابه ریخته و حرارت می دهیم. گوشت را در آرد سوخاری می غلطانیم و بعد آن را دانه دانه در روغن سرخ می کنیم.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :