مواد لازم:
قلوه |
|
نیم کیلو |
آرد |
|
5 قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل |
|
به مقدار لازم |
تخم مرغ |
|
2 عدد |
آرد سوخاری |
|
4 قاشق سوپ خوری |
روغن |
|
4 قاشق سوپ خوری |
جعفری خرد شده |
|
نصف فنجان |
طرز تهیه:
قلوه ها را شسته، پوست نازک آن ها را گرفته و از وسط نصف می نماییم و در آرد می غلطانیم. سپس تخم مرغ ها را خوب زده به آن نمک و فلفل می افزاییم. آنگاه قلوه ها را در تخم مرغ ها غلطانیده، سپس داخل جعفری خرد شده نموده و بر روی آنها آرد سوخاری می پاشیم.سپس آن ها را در روغن داغ سرخ می نماییم.