مواد لازم:
کلم پیچ |
|
1 عدد به وزن 2 کیلو |
گوشت چرخ کرده |
|
300 گرم |
پیاز |
|
2 عدد |
رب گوجه فرنگی |
|
2 قاشق غذاخوری |
روغن |
|
به اندازه لازم |
شکر |
|
3 قاشق غذاخوری |
لپه یا عدس |
|
1 پیمانه |
برنج آبکش کرده |
|
3 پیمانه |
آبغوره یا آبلیمو |
|
1 استکان |
نمک، فلفل، زردچوبه ، دارچین |
|
به اندازه لازم |
طرز تهیه:
کلم پیچ را درسته شسته و داخل آب جوش قرار دهید و صبر کنید تا چند دقیقه بجوشد و برگ های آن نرم شود. سپس آنها را برگ برگ کرده و کنار بگذارید. پیازها را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. در این مرحله نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. سپس یک برگ برداشته و مقداری از مواد را داخل گذاشته و مانند دلمه برگ مو بپیچید. بزرگی و کوچکی آن بستگی به خودتان دارد. دلمه ها را در ظرف بچینید. 1 لیوان آب را با آبلیمو و شکر مخلوط کرده و روی دلمه ها بریزید. زیر حرارت را کم کرده و دمی را روی آن قرار دهید تا دلمه ها پخته شوند.