آشپزی
1397/05/17 15:36

خورش باقلا

مواد لازم:

گوشت گوساله    نیم کیلو 
آلوی خشک    300 گرم 
باقلا سبز تازه                                                                        نیم کیلو 
شوید    نیم کیلو 
پیاز    2 عدد 
نمک و فلفل    به مقدار لازم 

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را تکه تکه کنید، پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. سپس گوشت را اضافه کرده و در روغن سرخ کنید. شوید را پاک کنید، بشویید و ریز خرد کرده و کمی سرخ کنید و همراه با باقلا که از پوست دوم درآورده اید و آلو، در گوشت بریزید و با  مقداری آب بپزید تا به روغن افتاده و  کاملا جا بیفتد.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :