مواد لازم:
گوشت گوساله |
|
نیم کیلو |
آلوی خشک |
|
300 گرم |
باقلا سبز تازه |
|
نیم کیلو |
شوید |
|
نیم کیلو |
پیاز |
|
2 عدد |
نمک و فلفل |
|
به مقدار لازم |
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را تکه تکه کنید، پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. سپس گوشت را اضافه کرده و در روغن سرخ کنید. شوید را پاک کنید، بشویید و ریز خرد کرده و کمی سرخ کنید و همراه با باقلا که از پوست دوم درآورده اید و آلو، در گوشت بریزید و با مقداری آب بپزید تا به روغن افتاده و کاملا جا بیفتد.