آشپزی
1397/05/16 17:00

پتاژ ساده

مواد لازم:

آرد برنج    1 فنجان 
خامه                                                                                                     100 گرم 
تخم مرغ    3 عدد 
کره    50 گرم 
آب گوشت    1 لیتر 

طرز تهیه:

ابتدا کره را در ظرفی آب کرده، آرد را به آن افزوده و تفت می دهیم. سپس آب گوشت یا آب مرغ را به آن افزوده و روی حرارت م لایم هم می زنیم. پس از غلیظ شدن، شیر، نمک و فلفل را به آن افزوده و زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا کرده و داخل پتاژ می ریزیم و بلافاصله از روی اجاق برمی داریم. سپس خامه را به آن می افزاییم.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :