آشپزی
1397/05/16 16:48

آبگوشت کله جوش

مواد لازم:

گوشت لخم    500 گرم 
پیاز    2 عدد 
لپه                                                                           150 گرم 
کشک    450 گرم 
نعناع خشک    به میزان لازم 
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه    به میزان لازم 
روغن    به میزان لازم 

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را خوب می شوییم، در قطعات بزرگ خرد می کنیم و با پیاز خرد شده درون روغن سرخ می کنیم. سپس لپه ها را که از قبل خیس نموده ایم، به گوشت اضافه، کمی تفت می دهیم و با مقداری آب، روی حرارت آن را می پزیم. وقتی گوشت و لپه پخته شد، کشک را که قبلا به مدت 20 دقیقه جوشانده ایم، به آن اضافه کرده و روی حرارت خیلی ملایم می پزیم تا خوب جا بیفتد. در آخر هم نعناع خشک را درون روغن سرخ کرده و به آبگوشت اضافه می کنیم.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :