مواد لازم:
گوشت لخم |
|
500 گرم |
پیاز |
|
2 عدد |
لپه |
|
150 گرم |
کشک |
|
450 گرم |
نعناع خشک |
|
به میزان لازم |
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه |
|
به میزان لازم |
روغن |
|
به میزان لازم |
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را خوب می شوییم، در قطعات بزرگ خرد می کنیم و با پیاز خرد شده درون روغن سرخ می کنیم. سپس لپه ها را که از قبل خیس نموده ایم، به گوشت اضافه، کمی تفت می دهیم و با مقداری آب، روی حرارت آن را می پزیم. وقتی گوشت و لپه پخته شد، کشک را که قبلا به مدت 20 دقیقه جوشانده ایم، به آن اضافه کرده و روی حرارت خیلی ملایم می پزیم تا خوب جا بیفتد. در آخر هم نعناع خشک را درون روغن سرخ کرده و به آبگوشت اضافه می کنیم.