آشپزی
1397/05/16 16:35

جوجه کباب

مواد لازم:

جوجه    1 عدد 750 گرم 
زعفران و  فلفل                                                                            به مقدار لازم 
آبلیمو و روغن زیتون    به مقدار لازم 
نمک    به مقدار لازم 
پیاز    1 عدد 

طرز تهیه:

جوجه را قطعه قطعه می کنیم به طوری که بال ها، ران و سینه از هم جدا باشند. سپس آن را در زعفران، فلفل حل شده و پیاز رنده شده می خوابانیم و می گذاریم به مدت 3 الی 4 ساعت بماند. بعد بال ها و ران را جدا از سینه به سیخ می کشیم. آتش را آماده کرده، سیخ ها را روی آتش قرار می دهیم. در زمان کباب کردن کمی روغن زیتون و آبلیمو به آن می زنیم و هر دو طرف آن را کباب می کنیم.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :