مواد لازم:
جوجه |
|
1 عدد 750 گرم |
زعفران و فلفل |
|
به مقدار لازم |
آبلیمو و روغن زیتون |
|
به مقدار لازم |
نمک |
|
به مقدار لازم |
پیاز |
|
1 عدد |
طرز تهیه:
جوجه را قطعه قطعه می کنیم به طوری که بال ها، ران و سینه از هم جدا باشند. سپس آن را در زعفران، فلفل حل شده و پیاز رنده شده می خوابانیم و می گذاریم به مدت 3 الی 4 ساعت بماند. بعد بال ها و ران را جدا از سینه به سیخ می کشیم. آتش را آماده کرده، سیخ ها را روی آتش قرار می دهیم. در زمان کباب کردن کمی روغن زیتون و آبلیمو به آن می زنیم و هر دو طرف آن را کباب می کنیم.