آشپزی
1397/05/16 15:00

شکلات ژله ای

مواد لازم:

شکر                                                                   1 پیمانه 
آب    1 پیمانه 
پودر نارگیل    1 پیمانه 
وانیل    به مقدار لازم 
ژلاتین    2 ورق 

طرز تهیه:

ابتدا ژلاتین را در مقداری آب خیس کنید تا نرم شود. شکر را داخل آب حل کنید و آن را روی حرارت قرار دهید. پس از چند جوش، ژلاتین را به  آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ته نگیرد.
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و با همزن بزنید تا کشدار شود. مقداری پودر نارگیل به آن اضافه کنید و هم بزنید و بعد آن را در یک سینی پهن کنید و مقداری پودر نارگیل روی  آن بپاشید. پس از اینکه خنک و سفت شد، آن را با چاقو برش دهید.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :