مواد لازم:
شکر |
|
1 پیمانه |
آب |
|
1 پیمانه |
پودر نارگیل |
|
1 پیمانه |
وانیل |
|
به مقدار لازم |
ژلاتین |
|
2 ورق |
طرز تهیه:
ابتدا ژلاتین را در مقداری آب خیس کنید تا نرم شود. شکر را داخل آب حل کنید و آن را روی حرارت قرار دهید. پس از چند جوش، ژلاتین را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ته نگیرد.
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و با همزن بزنید تا کشدار شود. مقداری پودر نارگیل به آن اضافه کنید و هم بزنید و بعد آن را در یک سینی پهن کنید و مقداری پودر نارگیل روی آن بپاشید. پس از اینکه خنک و سفت شد، آن را با چاقو برش دهید.