مواد لازم:
شکر |
|
2 فنجان |
کره |
|
150گرم |
مربا |
|
یک دوم فنجان |
طرز تهیه:
ابتدا کره و شکر را با هم مخلوط کنید و آنقدر ورز دهید تا دانه دانه شود. سپس نصف خمیر را پهن کنید و مربا را (می توانید هر نوع مربایی که دوست دارید استفاده نمایید.) روی خمیر بمالید. بعد باقی خمیر را روی آن باز کنید و فشار دهید. خمیر را روی سینی فر که از قبل چرب کرده اید قرار دهید و سپس سینی را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بگذارید تا طلایی رنگ شود. بعد از این مدت، سینی را از فر بیرون آورده و بعد از خنک شدن، آن را در قالب های دلخواه برش دهید.