آشپزی
1397/05/16 14:23

کیک کاکائویی

مواد لازم:

آرد    3 لیوان 
شیر    دو سوم لیوان 
تخم مرغ    7 عدد 
پودر کاکائو    3 قاشق غذاخوری 
شکر    یک پنجم قاشق چایخوری 
وانیل                                                         یک پنجم قاشق چایخوری 
بیکینگ پودر    یک پنجم قاشق چایخوری 
روغن                                                                          دو و یک چهارم قاشق چایخوری 

طرز تهیه:

ابتدا زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده ها را آنقدر هم بزنید تا پف کند. نصف شکر را داخل سفید ه ها بریزید و دوباره هم بزنید تا سفیده سفت شود و از ظرف جدا نشود، روغن را هم بزنید تا نرم شود و بعد باقیمانده شکر را همراه وانیل، داخل روغن بریزید و هم بزنید تا روغن کرم رنگ شود. سپس زرده ها و روغن به رنگ سفید و کشدار درآید. بعد پودر کاکائو را داخل روغن و زرده بریزید و هم بزنید تا پودر کاکائو با تمام مواد مخلوط شود. سپس سفیده زده شده را به آرامی درون مایه بریزید و مواد را مخلوط کنید. شیر را آرام آرام داخل مواد بریزید و با یک قاشق آهسته هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و داخل مواد بریزید و مخلوط کنید. کف و دیواره قالب را چرب کنید و مایه کیک را در قالب بریزید. سپس قالب را در فر یا حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بگذارید تا پخته شود. پس از سرد شدن، کیک را از قالب جدا کنید.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :