مواد لازم:
شیر |
|
1 کیلو |
شکر |
|
320 گرم |
ثعلب |
|
25 گرم |
گلاب |
|
1 قاشق غذاخوری |
هل |
|
به مقدار لازم |
خامه خشک |
|
100 گرم |
زعفران آب کرده |
|
یک دوم قاشق چایخوری |
طرز تهیه:
ابتدا شیر را بجوشانید، سپس ثعلب را در شکر مخلوط کرده و آن را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و شیر مخلوط شوند. بعد شیر را کنار بگذارید تا سرد شود. زعفران، هل و گلاب را با هم مخلوط کرده و به شیر بیفزایید. مایه را پس از هم زدن در ظرف مخصوص بریزید و در فریزر به مدت چند ساعت بگذارید تا بماند و شکل بگیرد. بعد مقداری خامه خشک به آن اضافه کنید.
برای تهیه خامه خشک، خامه را با کاردک به ضخامت دو میلی متر روی سینی بکشید و در فریزر قرار دهید تا منجمد شود. سپس از فریزر بیرون آورده و با کاردک خامه منجمد شده را جدا کنید و خرد نمایید.