آشپزی
1397/05/16 13:49

بستنی سنتی

مواد لازم:

شیر                                                                            1 کیلو 
شکر    320 گرم 
ثعلب    25 گرم 
گلاب    1 قاشق غذاخوری 
هل    به مقدار لازم 
خامه خشک    100 گرم 
زعفران آب کرده    یک دوم قاشق چایخوری 

طرز تهیه:

ابتدا شیر را بجوشانید، سپس ثعلب را در شکر مخلوط کرده و آن را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و شیر مخلوط شوند. بعد شیر را کنار بگذارید تا سرد شود. زعفران، هل و گلاب را با هم مخلوط کرده و به شیر بیفزایید. مایه را پس از هم زدن در ظرف مخصوص بریزید و در فریزر به مدت چند ساعت بگذارید تا بماند و شکل بگیرد. بعد مقداری خامه خشک به آن اضافه کنید.
برای تهیه خامه خشک، خامه را با کاردک به ضخامت دو میلی متر روی سینی بکشید و در فریزر قرار دهید تا منجمد شود. سپس از فریزر بیرون آورده و با کاردک خامه منجمد شده را جدا کنید و خرد نمایید.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :