آشپزی
1397/05/16 13:44

مربای به

مواد لازم:

به    2 کیلو 
شکر    3 کیلو 
سفیده تخم مرغ                                                                 2 عدد 

طرز تهیه:

ابتدا به را تمیز شسته و به هر اندازه ای که میل دارید تکه تکه کنید. در صورت تمایل با رنده ی درشت به را رنده کنید. برای 3 کیلو شکر این مربا، 4 لیوان آب لازم است. آب و شکر را بجوشانید. 2 عدد سفیده ی تخم مرغ را با 2 استکان آب بزنید. کف سفیده را در مخلوط آب و شکر بریزید تا شیره کاملا صاف و سفید رنگ شود. بعد کف را به دقت بگیرید و شیره را از صافی رد کنید. وقتی شیره آماده شد، به را داخل آن بریزید و با حرارت ملایم حدود یک یا دو ساعت بپزید. وقتی به پخته شد، مربای شما آماده است. اگر حرارت زیر مربا زیاد باشد، مربا بد رنگ می شود. برای این که مربا حالت ژلاتینی داشته باشد، چند عدد تخم مرغ را در یک تنظیف ببندید و هنگام پخت، داخل مربا قرار دهید تا از خود ژلاتین پس دهد. به خود عطر دلپذیری دارد.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :