آشپزی
1397/05/16 13:37

کمپوت پرتغال

مواد لازم:

پرتقال                                           1 کیلو 
شکر    500 گرم 
آب    2 پیمانه 

طرز تهیه:

ابتدا پرتقال ها را پوست بگیرید و مغز آن را جدا کنید. شکر را همراه آب جوشانده و از صافی عبور دهید تا مواد زائد شکر جدا شود. بعد دوباره ظرف را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. هنگامی که شربت آماده شد، پرتقال را به آن اضافه کنید تا کمی بجوشد. بعد از کمی جوشیدن، کمپوت آماده است. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود. سپس در ظرف مناسبی خالی کنید.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :