آشپزی
1397/05/16 13:31

مارمالاد تمشک

مواد لازم:

تمشک                                                                          1 کیلو 
قند    500 گرم 
آبلیمو    2 قاشق سوپخوری 
گلاب                                                                                        نصف فنجان 

طرز تهیه:

ابتدا تمشک ها را تمیز بشویید و بعد آنها را له کنید. قند را همراه آب روی حرارت بگذارید و تمشک را به آن اضافه کنید و بعد از اینکه چند جوش زد، آبلیمو و گلاب را به آن اضافه کنید. مربا را از صافی عبور دهید و پس از سرد شدن در ظرف مناسبی بریزید.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :