آشپزی
1397/05/16 13:26

مسقطی

مواد لازم:

نشاسته                                                                                                 1 لیوان 
خلال پسته    1 فنجان 
شکر    3 لیوان 
گلاب    1 فنجان 
روغن    1 فنجان 
آب    10 لیوان 

طرز  تهیه:

نشاسته را در آب سرد حل کنید و از صافی عبور دهید. سپس نشاسته را روی شعله قرار دهید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. شکر را به نشاسته اضافه کنید و وقتی نشاسته غلیظ شد، گلاب و روغن را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
پس از آنکه مسقطی به اندازه ی کافی غلیظ و سفت شد، آن را در ظرف مناسبی بریزید تا سرد شود. در آخر روی مسقطی را با خلال پسته تزیین کنید.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :