مواد لازم:
نشاسته |
|
1 لیوان |
خلال پسته |
|
1 فنجان |
شکر |
|
3 لیوان |
گلاب |
|
1 فنجان |
روغن |
|
1 فنجان |
آب |
|
10 لیوان |
طرز تهیه:
نشاسته را در آب سرد حل کنید و از صافی عبور دهید. سپس نشاسته را روی شعله قرار دهید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. شکر را به نشاسته اضافه کنید و وقتی نشاسته غلیظ شد، گلاب و روغن را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
پس از آنکه مسقطی به اندازه ی کافی غلیظ و سفت شد، آن را در ظرف مناسبی بریزید تا سرد شود. در آخر روی مسقطی را با خلال پسته تزیین کنید.