آشپزی
1397/05/16 12:56

ترشی بادمجان با موسیر

مواد لازم:

بادمجان دلمه ای کوچک                                                                                    2 کیلو 
هویج     4 عدد 
موسیر    نیم کیلو 
سرکه    3 کیلو 
نمک    به مقدار لازم 
ادویه    به مقدار لازم 

طرز تهیه:

ابتدا موسیرها را از سه روز قبل خیس کنید و آب آن را مرتب عوض کنید تا نرم شوند. سپس بادمجان ها را با یک لیوان سرکه بجوشانید و بعد از اینکه کمی نرم شدند، در صافی بریزید تا خشک شود. هویج ها را نیز پس از شستن و خشک کردن، خرد کنید. سپس در ظرف مورد نظرتان یک لایه بادمجان، یک لایه موسیر، یک لایه هویج و مقداری نمک، فلفل و ادویه بریزید و مجددا این کار را انجام دهید  تا همه مواد تمام شود. در آخر، سرکه را روی مواد ترشی بریزید و درب ظرف را محکم ببندید.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :