مواد لازم:
بادمجان دلمه ای کوچک |
|
2 کیلو |
هویج |
|
4 عدد |
موسیر |
|
نیم کیلو |
سرکه |
|
3 کیلو |
نمک |
|
به مقدار لازم |
ادویه |
|
به مقدار لازم |
طرز تهیه:
ابتدا موسیرها را از سه روز قبل خیس کنید و آب آن را مرتب عوض کنید تا نرم شوند. سپس بادمجان ها را با یک لیوان سرکه بجوشانید و بعد از اینکه کمی نرم شدند، در صافی بریزید تا خشک شود. هویج ها را نیز پس از شستن و خشک کردن، خرد کنید. سپس در ظرف مورد نظرتان یک لایه بادمجان، یک لایه موسیر، یک لایه هویج و مقداری نمک، فلفل و ادویه بریزید و مجددا این کار را انجام دهید تا همه مواد تمام شود. در آخر، سرکه را روی مواد ترشی بریزید و درب ظرف را محکم ببندید.