آشپزی
1397/05/16 12:43

املت سوسیس و کالباس

مواد لازم:

تخم مرغ    4 عدد 
سوسیس                                                                                            150 گرم 
کالباس    100 گرم 
گوجه فرنگی    4 عدد 
نمک، فلفل    به میزان لازم 
روغن    به میزان لازم 

طرز تهیه:

سوسیس و کالباس را در اندازه های دلخواه خرد کرده و درون روغن سرخ می کنیم. سپس پوست گوجه ها را گرفته، خرد می کنیم و روی سوسی و کالباس ریخته و تفت می دهیم. کمی نمک و ففل را به آن می افزاییم و می گذاریم آب گوجه ها کاملا  کشیده شود. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و خوب هم می زنیم. سپس داخل گوجه ها می ریزیم، حرارت گاز را کم کرده و می گذاریم تا تخم مرغ ها خوب بسته شوند. بعد، تمام مواد را مخلوط کرده و بعد از تمام شدن آب آن، آماده سرو می باشد.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :