مواد لازم:
لازانیای فری |
|
1 بسته |
پیاز خرد شده |
|
4 عدد |
قارچ خرد شده |
|
1 پیمانه |
نخود سبز پخته |
|
نصف پیمانه |
فلفل سبز دلمه ای |
|
1 عدد |
گوجه فرنگی |
|
2 عدد |
پنیر پیتزا |
|
1 بسته |
سس سفید |
|
1/5 پیمانه |
روغن |
|
به میزان لازم |
نمک و فلفل |
|
به میزان لازم |
طرز تهیه:
ابتدا لازانیا را آبکشی کنید و روی آن آب ولرم بریزید. سپس، پیازهای خرد شده را سرخ کنید و گوجه فرنگی ها را ریز ریز کرده و به پیاز اضافه کنید.
بعد از اینکه کمی آب آن کشیده شد، فلفل سبز را در آن بریزید و هم بزنید. بعد، نخود سبز و قارچ خرد شده را بریزید و مخلوط کنید و در آخر، فلفل، نمک و سس سفید را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی سفت شود. ظرف تفلونی را چرب کنید و لازانیا را ته آن بچینید. مواد را روی آن بریزید، خوب مخلوط کنید و روی آن را پنیر پیتزای رنده شده بریزید. ظرف را در فر گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بگذارید تا سطح لازانیا طلایی رنگ شود.