آشپزی
1397/05/16 12:14

سس قارچ برای ساندویچ

مواد لازم:

آرد                                                                   1 قاشق غذا خوری 
آبلیمو    نصف استکان 
کره یا روغن مایع    50 گرم 
رب گوجه به همراه آب گوشت    یک فنجان 
قارچ رنده شده    1 فنجان 
نمک و فلفل    به مقدار لازم 

طرز تهیه:

ابتدا آرد را با روغن تفت می دهیم و آب گوشت و گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. سپس بقیه مواد را اضافه و اجازه دهید تا سس صاف شود. از این سس می توانید برای انواع ساندویچ استفاده کنید.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :