آشپزی
1397/05/16 12:04

سالاد ذرت

مواد لازم:

روغن زیتون    2 قاشق سوپخوری 
ذرت پخته شده    450 گرم 
فلفل دلمه ای خرد شده    1 عدد 
فلفل قرمز    یک چهارم قاشق چایخوری 
جعفری خرد شده    3 قاشق سوپخوری 
گوجه فرنگی نصف شده    225 گرم 
نمک و فلفل    به مقدار لازم 
شکر    یک دوم قاشق چایخوری 
سرکه سفید                                                                               2 قاشق سوپخوری 
سس خردل    یک دوم قاشق چایخوری 
ریحان خرد شده    1 قاشق سوپخوری 
سس مایونز    1 قاشق سوپخوری 
سس تند    یک چهارم قاشق چایخوری 

طرز تهیه:

روغن را در تابه گرم کنید. ذرت، فلفل دلمه ای، فلفل قرمز و پیازچه را در آن بریزید و 5 دقیقه حرارت ملایم دهید تا پخته شوند. مواد را از تابه خارج کنید و جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. سپس شکر، سرکه سفید، سس خردل، ریحان، مایونز و سس تند را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید. در آخر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و روی سالاد بریزید.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :