مواد لازم:
روغن زیتون |
|
2 قاشق سوپخوری |
ذرت پخته شده |
|
450 گرم |
فلفل دلمه ای خرد شده |
|
1 عدد |
فلفل قرمز |
|
یک چهارم قاشق چایخوری |
جعفری خرد شده |
|
3 قاشق سوپخوری |
گوجه فرنگی نصف شده |
|
225 گرم |
نمک و فلفل |
|
به مقدار لازم |
شکر |
|
یک دوم قاشق چایخوری |
سرکه سفید |
|
2 قاشق سوپخوری |
سس خردل |
|
یک دوم قاشق چایخوری |
ریحان خرد شده |
|
1 قاشق سوپخوری |
سس مایونز |
|
1 قاشق سوپخوری |
سس تند |
|
یک چهارم قاشق چایخوری |
طرز تهیه:
روغن را در تابه گرم کنید. ذرت، فلفل دلمه ای، فلفل قرمز و پیازچه را در آن بریزید و 5 دقیقه حرارت ملایم دهید تا پخته شوند. مواد را از تابه خارج کنید و جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. سپس شکر، سرکه سفید، سس خردل، ریحان، مایونز و سس تند را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید. در آخر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و روی سالاد بریزید.