مواد لازم:
قارچ |
|
250 گرم |
کره |
|
3 قاشق سوپ خوری |
آب گوشت |
|
2 پیمانه |
آرد ذرت |
|
1 قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل |
|
به میزان لازم |
روغن مایع |
|
2 قاشق سوپخوری |
گوشت فیله گوسفند |
|
200 گرم |
سس خردل |
|
یک چهارم قاشق چایخوری |
پودر فلفل |
|
مقداری |
کلم برگ سفید و پیازچه |
|
برای تزیین |
طرز تهیه:
قارچ را پس از شستن خرد کرده و در کره تفت می دهیم. آب گوشت را به آرد ذرت اضافه کرده، با کمی نمک و فلفل روی حرارت ملایم قرار داده و هم می زنیم تا سس، کمی غلیظ شود. در آخر قارچ را اضافه کرده، روغن مایع را در ماهیتابه چدنی ریخته و روی حرارت قرار می دهیم. گوشت را کمی با بیفتک کوب کوبیده، سپس سس خردل و فلفل را مخلوط کرده، با برس روی گوشت می مالیم. گوشت را پس از مزه دار کردن در ماهیتابه می گذاریم تا سرخ شود، سپس در بشقاب گذاشته و سس قارچ را روی آن می ریزیم. با برش هایی از کلم برگ سفید و گل های رنگ شده از پیازچه و برش هایی از سیب قرمز تزیین کنید.