آشپزی
1397/05/15 15:27

استیک قارچ

مواد لازم:

قارچ    250 گرم 
کره    3 قاشق سوپ خوری 
آب گوشت    2 پیمانه 
آرد ذرت    1 قاشق سوپخوری 
نمک و فلفل    به میزان لازم 
روغن مایع    2 قاشق سوپخوری 
گوشت فیله گوسفند                                                                     200 گرم 
سس خردل    یک چهارم قاشق چایخوری 
پودر فلفل    مقداری 
کلم برگ سفید و پیازچه    برای تزیین 

طرز تهیه:

قارچ را پس از شستن خرد کرده و در کره تفت می دهیم. آب گوشت را به آرد ذرت اضافه کرده، با کمی نمک و فلفل روی حرارت ملایم قرار داده و هم می زنیم تا سس، کمی غلیظ شود. در آخر قارچ را اضافه کرده، روغن مایع را در ماهیتابه چدنی ریخته و روی حرارت قرار می دهیم. گوشت را کمی با بیفتک کوب کوبیده، سپس سس خردل و فلفل را مخلوط کرده، با برس روی گوشت می مالیم. گوشت را پس از مزه دار کردن در ماهیتابه می گذاریم تا سرخ شود، سپس در بشقاب گذاشته و سس قارچ را روی آن می ریزیم. با برش هایی از کلم برگ سفید و گل های رنگ شده از پیازچه و برش هایی از سیب قرمز تزیین کنید.


نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :