مواد لازم:
مغز گوسفند |
|
2 عدد |
جعفری خرد شده |
|
1 فنجان |
روغن زیتون |
|
3 قاشق سوپ خوری |
آبلیمو |
|
2 قاشق سوپ خوری |
نمک |
|
به مقدار لازم |
پیاز |
|
1 عدد |
طرز تهیه:
مغز را در آب سرد ریخته، به شکلی که آب کاملا روی آن را بگیرد. سپس پوست مغز را کنده و با کمی نمک و یک فنجان آب و روغن می گذاریم تا مغز آرام آرام بپزد. جعفری ها را که خوب ساطوری نموده ایم را روی مغز می پاشیم. می توان اطراف آنرا با چیپس و خیارشور تزیین نمود.