مواد لازم:
بادمجان |
|
5 عدد |
تخم مرغ |
|
4 عدد |
روغن |
|
200 گرم |
نمک و فلفل |
|
به مقدار لازم |
زردچوبه |
|
به مقدار لازم |
طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها را شسته، پوست کنده و کمی سرخ می نماییم. سپس آنها را له کرده و خوب خرد می کنیم. آنگاه تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن افزوده و خوب هم می زنیم. بعد روغن را در ماهیتابه، داغ کرده و کلیه مواد را یکجا داخل ماهیتابه خالی می نماییم. پس از اطمینان از اینکه یک طرف آن خوب سرخ شد، آنرا آرام در سینی برگردانده و طرف دیگر را سرخ می نماییم. درب ماهیتابه را گذاشته تا مواد کاملا مغز پخت شود. توجه: بهتر است زیاد سرخ نشود.