آشپزی
1397/12/06 12:15

نان خامه ای

مواد لازم:

آرد 1 پیمانه
آب                                                                                    1 پیمانه
تخم مرغ
5 عدد کوچک
روغن آب شده
یک دوم پیمانه
نمک   یک دوم قاشق چایخوری
شکر   1/5 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای خامه فرم گرفته:
خامه   300 گرم
پودر قند   150 گرم
طرز تهیه:

ابتدا آب، روغن، نمک و شکر را در ظرفی ریخته و روی شعله بگذارید تا به جوش آید. پس از اینکه چند جوش زد، آرد را یک مرتبه در آب جوش و روغن ریخته و چند بار هم بزنید تا خمیر پخته شود. اگر زیاد هم بزنید روغن می اندازد و خمیر خراب می شود. سپس زیر آن را خاموش کنید و آن را در یک کاسه بریزید و با قاشق کمی هم بزنید تا خنک شود. بعد تخم مرغ ها را دانه دانه به مایه اضافه کنید تا مواد یکدست شوند. اگر گلوله داشت از صافی رد کنید.
ته سینی فر را چرب کنید و با قاشق کوچک با قیف، مایه خمیر را بلافاصله در سینی بریزید. فر را به مدت 15 دقیقه از قبل گرم کنید و بعد سینی را در حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بگذارید. در این مدت در فر نباید باز شود. چرا که پف نان می خوابد. بعد از طلایی شدن نان ها، فر را خاموش کنید و بعد از کمی سرد شدن، در زیر شیرینی سوراخ کوچکی ایجاد کنید و خامه را درون آن بریزید.
برای تهیه خامه فرم گرفته، ابتدا خامه و پودر قند را خوب بزنید و سپس کمی وانیل به آن اضافه کنید و روی ظرف یخ قرار دهید و آنقدر هم بزنید تا خامه ای یکدست بدست آورید به طوری که جای پره های همزن بر روی آن باقی بماند.
 
 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :