آشپزی
1397/11/28 16:12

شنیسل گوشت با پنیر گودا

مواد لازم:

استیک گوشت گوساله 8 تکه
ژامبون دودی                                                                                    4 ورق
پنیر گودا ورقه
4 ورق
تخم مرغ
2 عدد
نمک و فلفل   به میزان لازم
پودر نان   60 گرم
روغن مایع ذرت   مقداری
نخود فرنگی پخته شده   150 گرم
لیمو ترش و جعفری   مقداری برای تزیین

طرز تهیه:

بین هر دو تکه برش استیک، یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر بگذارید. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه شکسته و با چنگال هم بزنید. کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. استیک های آماده شده را داخل تخم مرغ زده و در پودر نان بغلطانید. کمی روغن مایع را در ماهیتابه ریخته و آن را روی حرارت بگذارید. استیک ها را در آن قرار داده و دو طرف استیک را در کره سرخ کنید تا برشته و طلای شود. سپس به ظرف اصلی انتقال د هید. (برای جلوگیری از قهوه ای شدن سریع گوشت، قبل از سرخ کردن آن را تکان دهید تا اضافه های پودر نان بریزد).

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :

زندگی آرام | سلامت | سبک زندگی | کودک | سرگرمی | فرهنگی | فال روزانه | فال قهوره |