آشپزی
1397/11/28 15:16

ماهی کبابی با کره، گوجه فرنگی و ریحان

مواد لازم برای سس ریحان، گوجه فرنگی:

کره نرم شده 50 گرم
ریحان تازه خرد شده                                                                                    1 قاشق سوپخوری
آبلیمو
2 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی
2 قاشق سوپخوری
سس خردل   یک دوم قاشق چایخوری
شکر   1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل (از هر کدام)   مقداری
مواد لازم:
فیله ماهی سفید   750 گرم
 نمک و فلفل (از هر کدام)   یک چهارم قاشق چایخوری 
سس سویا    یک سوم پیمانه 
روغن مایع ذرت    یک سوم پیمانه 

طرز تهیه سس ریحان- گوجه فرنگی:

تمام مواد را با هم مخلوط کرده، داخل کاغذ مومی قرار داده و تا زمان پخت در فریزر بماند. 

طرز تهیه : ماهی را پس از پاک کردن و شستن، با دستمال تمیز خشک کنید. نمک، فلفل و سس سویا را مخلوط نموده و روی ماهی بمالید. داخل ظرف کم ارتفاع و نسوزی را با روغن مایع چرب کنید و ماهی ها را در آن چیده و مابقی سس را روی آن بریزید. ماهی را زیر گریل که از قبل گرم شده قرار دهید تا پخته شود. سپس در بشقاب مورد نظر قرار داده و روی آن را با سس ریحان تزیین و با سالاد تازه سرو کنید.

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :