آشپزی
1397/11/25 11:14

کرم پاتی سیر

مواد لازم:

روغن 1 قاشق غذاخوری
گلاب در صورت دلخواه                                                                                    یک دوم پیمانه
وانیل
یک دوم قاشق چایخوری
زرده
2 عدد
آرد   2 قاشق غذاخوری پر
شکر یا پودر قند   یک دوم پیمانه
شیر   یک و یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:

شیر را کم کم به آرد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا آرد در شیر حل شود. در ظرف دیگری زرده ها را با وانیل و شکر خوب بزنید و سپس گلاب را به آن اضافه کرده و آنقدر بزنید تا زرده کرم رنگ شود و بحالت کش دار درآید. بعد مخلوط آرد و شیر را که روی حرارت ملایم گذاشته اید و سفت شده است و به حالت فرنی درآمده را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. در مرحله ی آخر روغن را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا روغن به خورد مواد برود.

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :