آشپزی
1397/11/25 09:27

کباب ژاپنی (یاکی توری)

مواد لازم:

ران و سینه بدون استخوان 500 گرم
جگر مرغ                                                                                    150 گرم
پیازچه
8 بوته
فلفل سبز قلمی
16 عدد
مواد لازم سس یاکی توری:
استخوان مرغ   500 گرم
سس سویا   به مقدار لازم
آبلیموی تازه   4 قاشق سوپخوری
شکر   4 قاشق سوپخوری
کنجد بو داده    2 قاشق سوپخوری 
نمک و فلفل    به میزان لازم 
طرز تهیه:

فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید. استخوان های مرغ را به مدت 45 الی 60 دقیقه در فر بگذارید تا قهوه ای شوند. برای تهیه سس یاکی توری یک قابلمه بزرگ را آب ریخته، روی حرارت گذاشته و استخوان ها را در آن ریخته تا کاملا بپزد. استخوان ها را درآورده و بگذارید آب مرغ به حدی تبخیر شود که فقط 2 الی 3 پیمانه از آن بماند. آب مرغ را پس از خنک شدن، داخل یخچال گذاشته تا ببندد و به صورت ژله درآید. این سس را می توان تا چند روز در یخچال نگه داشت. سس سویا را با ژله مرغ در یک قابلمه ریخته، روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد و سس غلیظی به دست آید. بعد از این که سس خنک شد، تکه های مرغ را به مدت 5 الی 6 ساعت در این سس بخوابانید. داخل سیخ به ترتیب، یک تکه مرغ، جگر، پیازچه، و فلفل بزنید تا سیخ ها پر شوند. آنگاه روی کباب پز گذاشته تا دو طرف آن بپزد. بعد سیخ ها را از روی کباب پز برداشته داخل ظرف بچینید. سپس باقیمانده سس را داغ کرده و روی کباب ها بمالید.

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :