آشپزی
1397/11/21 17:22

پلو با پوشش بادمجان

مواد لازم:

سینه مرغ 1 عدد
فلفل دلمه                                                                                    2 عدد
زعفران، نمک، فلفل
به اندازه لازم
بادمجان قلمی
6 عدد
آب مرغ   1 لیوان
برنج   5 پیمانه
رب گوجه فرنگی   3 قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده   1 عدد
روغن   4 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:

روغن را داخل تابه ریخته و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. پس از گرم شدن فلفل دلمه ریز شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس پیاز سرخ شده را به همراه رب، نمک، فلفل و زعفران به آن اضافه کنید و مرغ پخته شده و خرد شده را نیز اضافه کنید. سپس آب مرغ را به مواد اضافه کنید و زیر اجاق را کم کنید تا مواد کاملا بپزد. بادمجان ها را پوست کنده و ورقه ورقه کنید و بمدت 2 ساعت در آب نمک گذاشته تا تلخی آن از بین برود. پس از شستن، آنها را سرخ کنید و بصورت ایستاده داخل قابلمه قرار دهید بطوری که نصف بادمجان ها بیرون باشد. نصف برنج آبکش شده را داخل قابلمه ریخته  و نصف مواد گوشتی را روی برنج بریزید و بقیه ی برنج را روی مواد گوشتی بریزید و به همین ترتیب تا آخر ادامه دهید. در آخر بادمجان ها را به داخل برگردانید و کمی آب مرغ را روی برنج داده و آن را دم کنید.

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :

زندگی آرام | سلامت | سبک زندگی | کودک | سرگرمی | فرهنگی | فال روزانه | فال قهوره |