آشپزی
1397/11/17 10:47

کیک مارینه

مواد لازم:

آرد الک شده 200 گرم
کره                                                                                    125 گرم
پودر قند
200 گرم
شکر دانه درشت
75 گرم
بیکینگ پودر   1 قاشق چایخوری
تخم مرغ   3 عدد
بادام زمینی   250 گرم
پوست رنده شده لیمو   1 عدد
مربای زردآلو   مقداری

طرز تهیه:

کره و شکر را با هم مخلوط کنید سپس زرده های تخم مرغ را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید. آرد و بیکینگ پودر را به مخلوط بدست آمده اضافه کنید و آرام هم بزنید تا خمیر گلوله نشود. سپس قالب کیک را چرب کنید و کف آن را کمی آرد بپاشید و مایه آماده شده را درون آن بریزید و به سمت پایین فشار دهید تا به هم بچسبند.
سفیده های تخم مرغ را آنقدر هم بزنید تا سفت شود. سپس پودر قند و پوست رنده شده لیمو و در آخر بادام زمینی ها را به آن اضافه کنید. سپس روی قالب را با مربای زردآلو بپوشانید و مارنگ بادامی را که درست کردید، روی آن بریزید و آن را با کارد پهن کنید. بعد قالب را در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت یک ساعت بگذارید تا بپزد. اگر پس از 30 دقیقه روی کیک قهوه ای رنگ شد، روی آن را با کاغذ فویل بپوشانید.

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :