آشپزی
1397/11/15 13:10

پلو بریانی (شهر کردی)

مواد لازم:

گوشت 300 گرم
پیاز                                                                                    1 عدد
گوجه ی رنده شده
500 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین
به اندازه لازم
آلوچه خشک   100 گرم
سیب زمینی   2 عدد
تخم مرغ   5 عدد
برنج   5 پیمانه
طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و تفت دهید. فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده و بعد از کمی تفت مقداری آب در گوشت بریزید و بعد از جوش آمدن آب، زیر حرارت را کم کنید تا گوشت پخته شود و آب گوشت جمع شود. سپس گوجه ی رنده شده و آلوچه را به گوشت اضافه کنید. بعد سیب زمینی ها را پوست کنده و نصف کنید و به خورش اضافه کنید. زمانی که سیب زمینی و آلوچه پخته شد و آب خورش جمع شد، زیر حرارت را خاموش کنید. تخم مرغ ها را آب پز کرده و پوست آن را بکنید. برنج را آبکش کرده و موقع دم کردن، مواد گوشتی و تخم مرغ ها را لابه لای برنج ریخته و به مدت 45 دقیقه آن را دم کنید. تعداد تخم مرغ ها را براساس تعداد افراد خانواده حساب کنید.
 
 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :