آشپزی
1397/11/14 11:25

هشوش (غذای عربی)

مواد لازم:

برنج 5 پیمانه
ماهی                                                                                    500 گرم
کشمش
1 بسته
روغن
به اندازه لازم
نمک و فلفل   به اندازه لازم
پیاز   1 عدد
شوید   500 گرم
آبلیمو   2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:

کمی نمک و آبلیمو به ماهی بزنید و به مدت 30 دقیقه بگذارید تا ماهی مزه دار شود. سپس پیاز را در کمی روغن تفت دهید و ماهی را همراه نمک و فلفل به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. در آخر کشمش را اضافه کرده و زیر حرارت را خاموش کنید. برنج خیس شده را آبکش کنید دو جوش قبل از آبکش کردن برنج، شوید را به آن اضافه کنید. موقع دم کردن، مواد آماده شده را لابه لای برنج ریخته و به مدت 45 دقیقه دم کنید.

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :

زندگی آرام | سلامت | سبک زندگی | کودک | سرگرمی | فرهنگی | فال روزانه | فال قهوره |