آشپزی
1397/11/10 10:24

سرکه میوه ها

طرز تهیه:
 
هر نوع میوه ی مانده را که برای خوردن مطبوع نیست، مثل سیب و گلابی با پوست در ظرف دهان گشادی بریزید و با آب خمیر کنید. سپس ظرف را در آفتاب یا محل گرمی بگذارید. بعد از چند روز که تخمیر شد و بوی آنها تغییر کرد، آنها را فشرده و آب آن را در ظرف دیگری بریزید. چند روز در آفتاب بگذارید. پس از این مدت، آن را صاف کنید و در شیشه بریزید و نگه دارید. این سرکه پس از سه الی چهار ماه آماده ی مصرف می باشد.

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :