آشپزی
1397/11/04 10:36

خوراک سیرابی

مواد لازم:

سیرابی گوسفند 1 دست
نخود                                                                                    1 پیمانه
فلفل قرمز
نصف قاشق  چایخوری
ادویه و فلفل
مقدار کافی
طرز تهیه:

برای پخت این غذا ابتدا سیرابی را با دقت بسیار تمیز می کنیم و تمام پرزها و چربی های آن را پاک می کنیم. سپس آن را خوب می شوییم و در ظرفی مناسب می ریزیم. نخود را هم پاک می کنیم، می شوییم و در ظرف می ریزیم. نمک و فلفل و ادویه را هم اضافه کرده و 5 تا 6 پیمانه آب به آن می افزاییم و در ظرف می ریزیم. نمک و فلفل و ادویه را هم اضافه کرده و 5 تا 6 پیمانه آب به آن می افزاییم و در ظرف را می بندیم و بر روی اجاق می گذاریم. بعد از آنکه سه یا چهار جوش زد شعله اجاق را کم می کنیم تا به آرامی بپزد. بعد از آنکه نخود و سیرابی خوب پخته شد، آب را جداگانه در ظرفی می ریزیم و سیرابی و نخود را هم در ظرفی می چینیم. این غذا را می توانید با آبلیمو میل نمایید.

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :