آشپزی
1397/11/03 13:42

کوکوی ماهی

مواد لازم:

ماهی 1 عدد
تخم مرغ                                                                                    4 عدد
پیاز رنده شده
1 قاشق
زعفران آب کرده
نصف فنجان
روغن   به مقدار لازم
نمک و فلفل   به مقدار لازم
طرز تهیه:

ماهی را بعد از پاک کردن، در آب نمک و پیاز بجوشانید تا پخته شود. بعد گوشت ماهی را جدا کرده و با یک قاشق پیاز رنده شده، آرد نمک، فلفل و زعفران خوب هم بزنید. تخم مرغ ها را بشکنید و با آنها مخلوط کنید. روغن را به اندازه لازم در ماهیتابه بریزید و بگذارید تا روغن کاملا داغ شود.
مواد کوکود را که کاملا با هم مخلوط شده اند، داخل تابه بریزید و حرارت را کم کنید تا کاملا مغز پخت شود. سپس آن را برگردانید تا دو طرف آن سرخ شود.

خوشمزه تر شدن کوکو سبزی:

1. برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی از گردوی خرد شده و زرشک استفاده کنید.
2.مقدار سبزی لازم برای پخت کوکو سبزی، برای هر نفر 200 گرم می باشد.
3. تعداد لازم تخم مرغ برای پخت کوکو سیب زمینی هر عدد سیب زمینی 1 عدد تخم مرغ لازم دارد.
4. اگر سبزی کوکو را به جای چرخ کردن، ریز خرد می کنید. آن را آب پز کنید و بعد به آن تخم مرغ را اضافه کنید. در این صورت، اختیاج به آرد برای سرخ کردن ندارد و کوکوی خوشمزه ای خواهید داشت و اگر سبزی کوکو را هم چرخ کنید از تعداد تخم مرغ بیشتری کمک بگیرید. با اضافه کردن تخم مرغ ها، کوکوی شما نیاز به آرد نخواهد داشت.


 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :